Firma transport Salonta

Aveti nevoie de un transport in Salonta?

✅ Firma noastra transporta marfa si mobila in Salonta cu autoutilitare de 3,5Tone si 7,5Tone.

Cererile de transport se pot face 24/7, la numarul de telefon de mai jos, prin chat cu un operator sau prin Email.

Call center: 0737 700 600 (non stop)

Oferim servicii de transport si mutari pe tot cuprinsul tarii. Indiferent ca ati cumparat mobila gata asamblata sau in pachete de diverse dimensiuni, gata de a fi asamblata (de exemplu de la Ikea), avem autoutilitare de transport pregatite sa transporte orice volum, cantitate sau greutate. Ne deplasam in Salonta sau orice localitate din tara oferindu-va atat un pret corect cat si certitudinea ca suntem o firma serioasa. Vom face livrarea la ora si adresa stabilita.

firma transport mobilaCredem ca lucrurile pot fi facute bine, cu seriozitate si transparenta totala fata de client, astfel incat sa va castigam increderea si sa ne apelati oricand aveti nevoie. Stabilim pretul telefonic si ne angajam sa transportam tot ce aveti nevoie rapid, sigur si la orice ora.

Echipa noastra cu experienta va va oferi un serviciu complet personalizat, indiferent daca ne solicitati pentru un transport local, in aceiasi localitate sau la nivel național.

Momentan nu oferim transporturi internationale de marfa dar vom face tot posibilul ca prin partenerii nostri sa va putem oferi o solutie daca ne solicitati acest serviciu.

Suntem o firma de transport si mutari 100% romaneasca, cu un meniu variat de servicii, inclusiv montaj mobila, manipulanti marfa, montaj usi de apartament si alte servicii anxe unei relocari.

La cerere va putem pune le dispozitie si personal pentru incarcare-descarcare (manipulanti marfa) sau mesteri priceputi pentru asamblat mobila de bucatarie, living sau dormitor.

Interesul nostru este sa facem din clientii care apeleaza pentru prima data la noi parteneri cu care vom colabora o perioada de timp cat mai lunga. Am selectat permanent personalul care face parte din echipele noastre, pentru ca dvs. sa aveti garantia ca marfa sau mobila va ajunge la destinatie la timp, intacta si la pretul corect.